Τι είναι το DNA test ;

Το DNA test γίνεται με την λήψη σιέλου από το εσωτερικό της παρειάς (μάγουλο).

Η διαδικασία γίνεται μία και μοναδική φορά καθώς το γονιδιακό προφίλ παραμένει σταθερό για όλη μας την ζωή.

Το εξατομικευμένο report που προκύπτει από την ανάλυση περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για μια ζωή.

Η διατροφογενετική ανάλυση επεξηγεί ακριβώς πως τα γονίδια μας και οι πολυμορφισμοί των γονιδίων μας μπορούν να επηρεάσουν τον έλεγχο του βάρους μας.

Η ανάλυση των DNA tests που παρέχονται στο γραφείο μας γίνεται σε εξειδικευμένα εργαστήρια Γενετικής από την iDNA genomics. Τα αξιόπιστα αποτελέσματα μας βοηθούν να παρέχουμε ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις εκφράσεις του γονιδιώματός μας.

Υπάρχουν 3 διαφορετικά Kits

To DNA test διατροφής μας δίνει αποτελέσματα για:

Διαχείριση βάρους. Δηλαδή σε ποιο σχήμα διατροφής βάση γονιδιώματος το σώμα μας θα ανταποκρινόταν καλύτερα. (Π.χ. Διατροφή υψηλή σε λιπαρά & περιορισμένη σε υδατάνθρακες. Διατροφή υψηλή σε πρωτεΐνη και υψηλή σε μονοακόρεστα λιπαρά. Διατροφή με κατανάλωση σνακ μεταξύ γευμάτων . Σύσταση για κατανάλωση τροφών χαμηλών σε γλυκαιμικό φορτίο. Αν υπάρχει γονιδιακή προδιάθεση για παχυσαρκία και Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2. Προτιμήσεις προς το γλυκό – Βιολογικό ρολόι)

Καρδιομεταβολική υγεία.

Εντοπισμό τροφικής ευαισθησίας. (Ευαισθησία στην καφεΐνη, ευαισθησία στο αλάτι, ευαισθησία στο αλκοόλ, στη λακτόζη και ευαισθησία στη γλουτένη).

Αποτοξίνωση & αντιοξειδωτικές ανάγκες (ικανότητα αποτοξίνωσης και αντιοξειδωτικές ανάγκες).

Το DNA test άθλησης που μας δίνει αποτελέσματα για:

Αθλητικό προφίλ (Καρδιοαναπνευστική αντοχή, Elite Endurance – Υψηλές επιδόσεις αντοχής, Μυϊκή δύναμη, Elite Power – Υψηλές επιδόσεις μυϊκης ισχύος, Αεροβική Ικανότητα (VO2 MAX) & καρδιοαναπνευστικά οφέλη. Οφέλη άσκησης στην ανάπτυξη μυϊκής μάζας, κίνητρο για άσκηση)

Αν υπάρχει προδιάθεση τραυματισμών (Αντοχή στο πόνο, Τραυματισμός τενόντων σε γόνατο & αγκώνα, τραυματισμός του αχίλλειου τένοντα, τραυματισμός του μυοσκελετικού συστήματος, αν υπάρχει προδιάθεση φλεγμονών και αν χρειάζεται αποθεραπεία μετά την άσκηση).

Το DNA test για βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που μας δίνει αποτελέσματα για:

Την ικανότητα αποτοξίνωσης και αντιοξειδωτικές ανάγκες του οργανισμού.

Το προφίλ ευαισθησίας σε βιταμίνες (Βιταμίνη Α, Βιταμίνη Β6, Βιταμίνη Β9-Φολικό οξύ, Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, Βιταμίνη E)

Το προφίλ ευαισθησίας σε ιχνοστοιχεία (Ασβέστιο, Σίδηρος, Υπερφόρτωση σιδήρου, Μαγνήσιο).

Το κόστος για κάθε test είναι 120 ευρώ και περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του τεστ (report), την επεξήγηση των αποτελεσμάτων και την 1η διατροφή παρέμβασης σύμφωνα με τα αποτελέσματα.

Αν θέλετε να κάνετε το DNA test 3 σε 1 (Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία, Διατροφή και Άθληση) το κόστος είναι 250 ευρώ και περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του τεστ (report), την επεξήγηση των αποτελεσμάτων και την 1η διατροφή παρέμβασης σύμφωνα με τα αποτελέσματα.

Τα DNA tests γίνονται στο γραφείο μας.

Χρησιμοποιήστε την κάτωθι φόρμα για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το DNA Test που σας ενδιαφέρει.

Loading