Νεοφύτου 60, ΧΑΛΚΙΔΑ
Δευ - Παρ: 9πμ - 1μμ & 4μμ - 8μμ
hello@tidiet.gr
2221 073470
@tidiet
@tidiet
Δωρεάν Αξιολόγηση

Σπιτικό παγωτό βύσσινο

Υλικά

150 γραμμ. γιαούρτι κατσικίσιο 2%

150 γραμμ. γιαούρτι αγελαδινό 2%

1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

6 κ.σ. σπιτικό γλυκό του κουταλιού βύσσινο

2 κ.σ. αμυγδαλοβούτυρο

1 κ.σ. φιλέ αμύγδαλο για το στόλισμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το αγελαδινό με το κατσικίσιο γιαούρτι και το σιρόπι σφενδάμου.

Προσθέτουμε το αμυγδαλοβούτυρο και χτυπάμε ξανά. Αν χρειαστεί σταματάμε το ανακάτεμα, βοηθάμε με ένα κουτάλι τα πλαϊνά και ξανά χτυπάμε.

Τέλος προσθέτουμε το σπιτικό γλυκό του κουταλιού βύσσινο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέσα στο μίξερ.

Απλώνουμε το μείγμα μας σε φόρμα σιλικόνης και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.

Σερβίρουμε μπάλες σε μπολ παγωτού προσθέτοντας από πάνω το φιλέ αμύγδαλο!

Θεϊκό!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ανά μερίδα)
159 kcal
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
7 g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
21 g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
6.9 g
ΛΙΠΗ
Δωρεάν Αξιολόγηση