Υλικά για 4 μερίδες
4 πίτες καλαμποκιού
400 γραμμ. κοτόπουλο φιλέτο από μπούτι
1 κρεμμύδι
2 τομάτες
¼ ματσάκι μαϊντανό
200 γραμμ. γιαούρτι 2%
2 κτγ. γλυκιά πάπρικα
2 κτγ. καυτερή πάπρικα
2 κτγ. πιπέρι
Ρίγανη
Μουστάρδα ή
Κέτσαπ με στέβια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ταμποναριστά με το πινέλο αλείφουμε τις πίτες καλαμποκιού με ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στην λαδόκολλα και από τις δύο πλευρές για 8-10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες μέχρι να γίνει γύρος. Μαρινάρουμε με μουστάρδα, πιπέρι και ρίγανη και ψήνουμε στο σχαροτήγανο. Όσο ψήνουμε προσθέτουμε 1 κτγ. πάπρικα γλυκιά και 1 κτγ. πάπρικα καυτή.
Παίρνουμε τις ψημένες καλαμποκόπιτες, προσθέτουμε 100 γραμμ. γύρο κοτόπουλο στην κάθε μία, ροδέλες από κρεμμύδι και τομάτα, 1κ.σ. γιαούρτι 2% με μαϊντανό και ανάλογα την προτίμησή μας μουστάρδα ή κέτσαπ με στέβια και επιπλέον πάπρικα καυτή ή γλυκιά.
Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και έτοιμο το σουβλάκι μας!