Υλικά
1 κιλό πεσκανδρίτσα καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 πατάτες
4 καρότα
4 κολοκυθάκια
Σέλινο ψιλοκομμένο
Σέλερι ψιλοκομμένο
2 Φύλλα δάφνης
Χυμό από 1 λεμόνι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ελάχιστο Αλάτι
Μπούκοβο
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά μας.
Κόβουμε τα καρότα, τα κολοκυθάκια και τις πατάτες σε μικρά τετράγωνα κομματάκια.
Τα βράζουμε μαζί με το σέλερι, το σέλινο και το κρεμμύδι.
Μόλις βράσουν προσθέτουμε το ψάρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τα φύλλα δάφνης.
Βράζουμε για 25-30 λεπτά.
Προσθέτουμε τον χυμό από λεμόνι και σβήνουμε από την φωτιά.
Σερβίρουμε σε ατομικά μπολ προσθέτοντας ελάχιστο μπούκοβο.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ανά μερίδα)
379 kcal
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
50 g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
41 g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
2.1 g
ΛΙΠΗ