Υλικά
4 φιλέτα μπακαλιάρου κομμένα σε ορθογώνιες φέτες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
¼ ματσάκι μαϊντανό
Ρίγανη
Πιπέρι
Αλάτι
Μουστάρδα
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
200 γραμμ. μαγιονέζα 0-3% λιπαρά
Τριμμένη φρυγανιά ολικής
Εκτέλεση
Πλένουμε τις κομμένες φέτες μπακαλιάρου και τις στραγγίζουμε καλά να φύγει όλη η υγρασία.
Στο μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό με λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ.
Στο ίδιο μπολ ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την φρυγανιά ολικής.
Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας και μαρινάρουμε τις φέτες μπακαλιάρου.
Έπειτα καλύπτουμε και από τις 2 πλευρές με τριμμένη φρυγανιά ολικής.
Ψήνουμε τις ψαροκροκέτες μας σε λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.