Νεοφύτου 60, ΧΑΛΚΙΔΑ
Δευ - Παρ: 9πμ - 1μμ & 4μμ - 8μμ
tidiet.gr@gmail.com
2221 073470
@tidiet
@tidiet
Δωρεάν Αξιολόγηση

Μοσχαράκι με φέτα στην λαδόκολλα

Υλικά

2.5 κιλά μοσχάρι σιδηρόδρομος
Ροδέλες από 4 μεγάλες τομάτες
Ροδέλες από 4 μεγάλα κρεμμύδια
Ροδέλες από 4 πράσινες πιπεριές
(Προαιρετικά προσθέστε και πολύχρωμες πιπεριές)
250 γραμμ. φέτα χαμηλή σε λιπαρά
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κοφτό κτγ. μπούκοβο
Θυμάρι
3 φύλλα λαδόκολλα
Σπάγκο κατάλληλο για φούρνο

Εκτέλεση

Παίρνουμε το κρέας. Το πλένουμε καλά και το στραγγίζουμε σε 4 φύλλα απορροφητικό χαρτί.

Απλώνουμε τα φύλλα λαδόκολλας σε ταψί. Βάζουμε στη μέση το κρέας, ρίχνουμε την πιπεριά, τις ροδέλες τομάτας, το σκόρδο και το κρεμμύδι.

Πασπαλίζουμε με θυμάρι πιπέρι και μπούκοβο και ρίχνουμε την φέτα χαμηλών λιπαρών τριμμένη με τα δάχτυλα.

Επειδή βάζουμε την φέτα δεν χρειάζεται να βάλουμε καθόλου αλάτι. Τέλος ρίχνουμε το ελαιόλαδο.

Κλείνουμε καλά το κρέας μέσα στην λαδόκολλα και το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς , έπειτα χαμηλώνουμε στους 150 και ψήνουμε για 4-5 ώρες.

Λουκούμι!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ανά μερίδα)
424 kcal
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
35 g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
7.5 g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
26 g
ΛΙΠΗ
Δωρεάν Αξιολόγηση