Υλικά
300 γραμμ. γαρίδες βρασμένες
150 γραμμ. φέτα χαμηλή σε λιπαρά
Μάραθος
1 κρεμμύδι λευκό
Λεμονοθύμαρο
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 φλ. λευκό κρασί
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φλ. κρέμα γάλακτος χαμηλή σε λιπαρά
Χυμό από 1 λεμόνι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Πρώτα βράζουμε τις γαρίδες. Έπειτα τις μαρινάρουμε με χυμό λεμονιού, μουστάρδα και πιπέρι.
Σε αντικολλητικό τηγάνι που καίει σοτάρουμε ελαφρά σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τον μάραθο.
Προσθέτουμε τις γαρίδες, την φέτα κομμένη σε κύβους και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος για 5-7 λεπτά ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τέλος ρίχνουμε το λεμονοθύμαρο και σερβίρουμε.
Νόστιμοοο!
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ανά μερίδα)
372 kcal
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
34 g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
12 g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
21 g
ΛΙΠΗ