Υλικά
2 φλ. βίδες ή πέννες ολικής
4 κ.σ. καλαμπόκι βραστό
2 αυγά βραστά
2 αγγουράκια,
10-12 τεμ. τοματίνια
Πιπεριές πολύχρωμες σε κύβους
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 γιαούρτι 2%
2 κτγ. μουστάρδα
2 κ.σ. τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά
Φύλλα φρέσκου δυόσμου για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βράζουμε τις βίδες ή τις πέννες ολικής για περίπου 15 λεπτά, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες. Τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Βράζουμε τα αυγά για τουλάχιστον 8 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε βαθύ μπολ για σαλάτα ανακατεύουμε τις βίδες με το καλαμπόκι, τα λαχανικά και προσθέτουμε τα αυγά κομμένα σε ροδέλες.
Για την σως ανακατεύουμε με σύρμα σε ένα μπολάκι το γιαούρτι 2% με το τυρί κρέμα και την μουστάρδα και το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε την σως στη σαλάτα μας και γαρνίρουμε με φρέσκα φύλλα δυόσμου.